De trainers

Joline Brooijmans & Suzanne Overdevest. Beide professionele trainers en coaches met ervaringen in het coachen van individuele en groepen..
 " Wij laten teams groeien" 

Vannuit hun passie hebben Joline en Suzanne elkaar gevonden. Van de ene op de andere dag ging hun samenwerking als vanzelf. Samen zijn ze heel goed in het stimuleren en uitdagen van andere. 

Joline Brooijmans

Joline Brooijmans, geboren en getogen in het mooie West-Brabantse Oud Gastel, waar zij nu dan ook met haar vriend, paarden en hond woont. Van huis uit opgegroeid op een trekpaardenbedrijf, waar ze al vroeg leerde samenwerken met deze krachtige dieren. 

Het omgaan met continue veranderingen, een diversiteit aan mensen en het werken met paarden waarbij helder non-verbale communicatie belangrijk is, heeft er voor gezorgd dat drie speerpunten haar kenmerken:

  • oplossingsgericht werken
  • oprecht contact met mensen wat zorgt voor juiste samenwerking
  • in beweging komen wat zorgt voor groei


Ieder mens heeft zijn eigen manier van werken en zijn verhaal er achter. Iedereen in zijn waarden laten, begrip tonen en krijgen en werken vanuit ieders kracht is het mooie van het werken met teams. Echt luisteren naar elkaar en ook naar jezelf. 

Diverse opleidingen zoals educatie & kennismanagement en coachingsopleidingen voor zowel individueel als voor teams, en de jarenlange ervaring met groepsprocessen hebben er voor gezorgd dat ze samen met Suzanne de krachten bundelen. Met TeamBeleving komen de kwaliteiten, het mooie van werken met mensen en het unieke van ieder team samen.. 


β€œ Werken met mensen, samen groei en uiteindelijk samen iets bereiken is wat mij drijft. Ik ben echt een teamspeler en geniet van de kracht van goed samenwerken.”

Suzanne Overdevest

Paarden zijn vanaf jongsaf aan al haar passie. "Er was altijd iets bijzonders aan paarden, wat niet onder woorden te brengen was" En ik wist al vroeg dat ik daar wat mee moest gaan doen. Paarden hebben mijzelf en andere door hele moeilijke processen geholpen. 
Suzanne volgde naast haar kantoorbaan en werk in de zorg diverse opleidingen en ontwikkelde zich hierin als trainer en coach.

Als 1 van de weinige in Europa volgde zij een intensieve opleiding bij Kathy Pike's Academy of Coaching with Horses, en reisde hiervoor naar Amerika om daar deze  effectieve coachingsmethodes te leren.
Suzanne heeft zich ontwikkeld tot een professionele coach die op een creatieve, afgestemde en rustige manier effectief te werk gaat om mooie resultaten te boeken in diverse teams.

In 2010 startte ze haar eigen bedrijf. Vanuit de visie dat ieder mens een zee van kwaliteiten in zich heeft maakt ze mensen bewust van hun ongekende vermogens. Suzanne verzorgt met veel plezier workshops, trainingen en sessies voor individuele en groepen. 

β€œHet is mijn passie om mensen te inspireren om vanuit persoonlijk leiderschap en op authentieke wijze te werken en te leven.”